menu

Omgeving

Hotel Mare Sanat ligt in de badplaats Wijk aan Zee. U heeft het strand om de hoek en de duinen op loopafstand. Ook bent u niet ver verwijderd van Beverwijk Winkelstad en Amsterdam.

Zee en strand

In de winter lekker uitwaaien en in de zomer heerlijk zonnebaden op het strand van Wijk aan Zee. Of u kunt actief zijn en surfen of blokarten (zie hieronder).

Wijk aan Zee heeft een activiteitenstrand en een recreatiestand met voldoende eetgelegenheid, EHBO en reddingsbrigade. Van 15 mei tot 1 september is er overdag strand-bewaking. Van 1 mei tot 1 oktober zijn honden niet toegestaan op het strand.

Blokarten op het strand

Blokarten is strandzeilen, een avontuurlijke en makkelijk te leren sport. Zeker een aanrader voor iedereen die van snelheid en wind houdt. Het wordt aangeboden door Summit Sports op het strand van Wijk aan Zee.
Bezoek de website >

Surfen

Op het noorder strand vindt u Timboektoe, een waar surfersparadijs. U kunt golfsurfboards huren, surf lessen volgen en meer.
Bezoek de website >

De Bazaar in Beverwijk

De Beverwijkse Bazaar is de grootste overdekte markt van Europa. Er zijn meerdere hallen: “Zwarte” Markt, Oosterse Markt, Grand Bazaar, Computer Markt en de Kofferbak Markt. U vindt er antiek, curiosa, boeken, schoenen, kleding, autoonderdelen, groente en fruit. De bazaar bestaat uit 3000 kramen en meerdere restaurants. Bezoek de website >

Overige activiteiten

U kunt er een leuk dagje uit van maken in Wijk aan Zee en omgeving. Een paar tips:

Of kijk in de agenda van Radio Beverwijk